Silhouette Fabric ink red

Silhouette Fabric ink red
Silhouette Fabric ink red

SILHOUETTE TEXTIEL VERFSilhouette Fabric Ink kan worden gebruikt met Vinyl om aangepaste ontwerpen te maken die permanent op kleding en andere stoffen oppervlakken worden aangebracht. Silhouette Fa...

Standaard levertijd

1 dag

€ 4,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

SILHOUETTE TEXTIEL VERF
Silhouette Fabric Ink kan worden gebruikt met Vinyl om aangepaste ontwerpen te maken die permanent op kleding en andere stoffen oppervlakken worden aangebracht.

Silhouette Fabric Ink is een zacht drogende inkt, zodat het beter bestand is tegen scheuren en afbladderen als het eenmaal is gedroogd. De gedroogde verf heeft een zacht gevoel dat past bij het gevoel van de stof, zodat u de visuele aantrekkingskracht van een aangepast ontwerp op uw stof krijgt, maar het oorspronkelijke gevoel van het oppervlak van de stof behoudt. Eenmaal gedroogd, is inkt aangebracht op textieloppervlakken permanent en zal niet worden weggewassen.

Eén fles inkt is voldoende om vijf tot tien projecten te maken, afhankelijk van de grootte en de complexiteit. Inkten kunnen worden gemengd om aangepaste kleuren te maken.