Silhouette Fabric ink glow in the dark

Silhouette Fabric ink glow in the dark
Silhouette Fabric ink glow in the dark

Silhouette textiel verf - GLOW-IN-THE-DARK Gebruik devinyl om onze glow-in-the-dark inkt op kleding en stof aan te brengen. Gekleurd textiel eerst een witte laag textielverf aanbrengen. Fabric Ink ...

€ 6,95
Prijs per stuk

 

Silhouette textiel verf - GLOW-IN-THE-DARK
Gebruik devinyl om onze glow-in-the-dark inkt op kleding en stof aan te brengen. Gekleurd textiel eerst een witte laag textielverf aanbrengen. Fabric Ink kan worden gebruikt met Sjabloon Vinyl om aangepaste ontwerpen te maken die permanent op kleding en andere stoffen oppervlakken worden aangebracht.

Fabric Ink is een zacht drogende inkt, zodat het beter bestand is tegen scheuren en afbladderen als het eenmaal is gedroogd. De gedroogde verf heeft een zacht gevoel dat past bij het gevoel van de stof, zodat u de visuele aantrekkingskracht van een aangepast ontwerp op uw stof krijgt, maar het oorspronkelijke gevoel van het oppervlak van de stof behoudt. Eenmaal gedroogd, is inkt aangebracht op textieloppervlakken permanent en zal niet worden weggewassen.

Deze speciale textielinkt heeft een subtiele wit-groene tint bij normale lichtomstandigheden, maar gloeit in het donker na blootstelling aan licht. Geweldig voor kostuums of leuke aangepaste kleding.

Eén fles inkt is voldoende om vijf tot tien projecten te maken, afhankelijk van de grootte en de complexiteit. Inkten kunnen worden gemengd om aangepaste kleuren te maken.