Silhouette Fabric ink UV ink purple

Silhouette Fabric ink UV ink purple
Silhouette Fabric ink UV ink purple

Silhouette textiel verf - UV LICHT GEVOELIG Silhouette Fabric Ink kan worden gebruikt met Vinyl om aangepaste ontwerpen te maken die permanent op kleding en andere stoffen oppervlakken worden aange...

Standaard levertijd

1 dag

€ 5,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Silhouette textiel verf - UV LICHT GEVOELIG
Silhouette Fabric Ink kan worden gebruikt met Vinyl om aangepaste ontwerpen te maken die permanent op kleding en andere stoffen oppervlakken worden aangebracht.

Gekleurd textiel eerst met witte textielverf behandelen.

Silhouette Fabric Ink is een zacht drogende inkt, zodat het beter bestand is tegen scheuren en afbladderen als het eenmaal is gedroogd. De gedroogde verf heeft een zacht gevoel dat past bij het gevoel van de stof, zodat u de visuele aantrekkingskracht van een aangepast ontwerp op uw stof krijgt, maar het oorspronkelijke gevoel van het oppervlak van de stof behoudt. Eenmaal gedroogd, is inkt aangebracht op textieloppervlakken permanent en zal niet worden weggewassen.

Deze lichtgevoelige stoffen inkt ziet er romig wit uit als je binnenshuis bent. Maar zodra u buiten in de zon gaat, geeft uw geïnkt ontwerp zijn "echte" kleuren weer en wordt het weergegeven als een donkerdere donkere kleur. Leuk voor kinderen en kinderen in hart en nieren!

Eén fles inkt is voldoende om vijf tot tien projecten te maken, afhankelijk van de grootte en de complexiteit. Inkten kunnen worden gemengd om aangepaste kleuren te maken.